palvelut

Luomme yrityksille visuaalisia ilmeitä, logoja ja nettisivuja. Palvelemme monipuolisesti paikallisesti tai koko Suomen laajuisesti, niin pieniä pk-yrityksiä, yhdistyksiä tai yksityisiä toimijoita eri toimialoilta.

mitä teemme

Graafinen suunnittelu, logosuunnittelu, nettisivut & yritysilme

Olemme erinomaisia toteuttamaan skandinaavista, ajatonta suunnittelua. Suunnittelumme kulmakivenä on viimeistelty ja huoliteltu lopputulos, joka huokuu laatua. Lähtökohtana suunnittelulle on aina asiakkaan brändi ja sen tunteminen. Jokainen asiakasprojekti alkaa aina perusteellisella tutustumisella asiakkaan toimialaan.

logo design 2 icon

Logosuunnittelu

Hyvä logo on yksinkertainen,  herättää huomiota ja on ennen kaikkea mieleenpainuva. Logo on merkittävässä roolissa yrityksen markkinoinnissa ja hyvin suunniteltu logo kestää aikaa ja toimii eri ympäristöissä. 

visuaalinen ilme icon

yrityksen visuaalinen ilme

Visuaalinen yritysilme on merkittävässä roolissa yrityksen brändin ja imagon rakentamisessa, yritysilme luo ensivaikutelman. Sen avulla yritys erottautuu kilpailijoistaan ja sillä on iso merkitys uskottavuuteen.

desktop icon petrooli

nettisivut

Toimivat, visuaalisesti näyttävät, responsiiviset ja helppokäyttöiset nettisivut ovat tätä päivää. Suunnittelemme yrityksellesi helppokäyttäiset WordPress-nettisivut.

Lue lisää
graafinen suunnittelu icon petrooli

graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on kaikkea sitä visuaalista viestintää, jolla yritys erottuu kilpailijoistaan ja rakentaa erottuvaa brändiä. Esimerkkinä erilaiset markkinointimateriaalit digiin ja printtiin; flyerit, käyntikortit, power point pohjat, pakkaussuunnittelu.

Kiinnostuitko?

Tarvitseeko sinun yrityksesi uudet nettisivut tai vanhojen sivujen uudistuksen?