kuka?

Moi, olen Anna-Sofia. Graafinen suunnittelija & yrittäjä

mukava tutustua!

mikä kuura Creative?

Kuura Creative on yhden naisen graafisen suunnittelun pieni ja ketterä suunnittelutoimisto, joka tarjoaa mm. yritysten visuaalisten ilmeiden suunnittelua, logosuunnittelua, nettisivujen suunnittelua ja kuvitusta. 

Kuura Creative syntyi rakkaudesta visuaalisiin elementteihin, luovaan prosessiin ja uuden luomiseen. Vanha haave graafikon ammatista kävi toteen, kun aloitin opinnot Helsinki Design Schoolissa kesällä 2020. Oman graafisen suunnittelun yrityksen perustin saman vuoden joulukuussa.

Sydän sykkii erityisesti logosuunnittelulle ja yritysten visuaalisten ilmeiden suunnittelulle, mutta tykkään myös tehdä kuvituksia, nettisivujen suunnittelua unohtamatta.

Koulutukseltani olen graafinen suunnittelija sekä VTM (taloustiede), minkä lisäksi olen suorittanut myös digitaalisen markkinoinnin opintoja.

Vapaa-ajalla harrastan juoksua sekä tiellä että poluilla, suunnistusta ja talvisin hiihtoa. Liikkuminen ja luonto toimivatkin yhtenä suurena inspiraation luojana, ne ovat myös oma henkireikä keskellä hektistä arkea. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntä, mutta rentoudun myös lukemisen, puutarhatöiden ja neulomisen parissa.

Anna-Sofia

oma kuva katse ylös väri
oma kuva kuura creative kuvitus
If it doesn´t challenge you, it won´t change you
kc logo vaalea petrooli ilman taustaa
kc logo vaalea petrooli ilman taustaa