laplandway

 

Suunnittelimme majoitusta Lapissa tarjoavalle Laplandwaylle uuden logon sekä visuaalisen yritysilmeen.

Asiakas:

laplandway

Palvelut:

Logo, yritysilme

Mitä tehtiin

 

Lapissa lomahuoneistoja vuokraavalle Laplandwaylle toteutettiin logouudistus ja samalla uudistettiin koko yrityksen visuaalinen ilme.

Uusi ilme haluttiin modernimmaksi ja pelkistetymmäksi kuin edellinen, mutta värit haluttiin pysyvän neutraaleina mutta kuitenkin ilmentävän Lappia.

Logosta haluttiin monikäyttöinen, jotta se taipuisi mahdollisimman moneen käyttötarkoitukseen nettisivuista erilaiseen brändimateriaalin ja painotuotteisiin.

autoteippaus graafinen suunnittelu

lopputulos

 

Lopulliseen visuaaliseen ilmeeseen valikoitui värit, jotka saivat inspiraationsa Lapin luonnon ruskan, kaamoksen ja talven sävyistä. Näitä yhdistelemällä saatiin luotua raikas lopputulos.

Laplandwayn vuokrattavat kohteet sijaitsevat mm. Ylläksellä ja Saariselällä ja logoon tuotiin Ylläksen huiput sekä tuntureiden taakse laskeva aurinko. Auringon pyöreä muoto toistuu myös logon fontissa.

laplandway_logo mockup kulta foliointi

Ratkaisu

 

Uudesta logosta luotiin useampi versio, jotta se taipuisi mahdollisimman moneen ja sitä voi hyödyntää jatkossa laaja-alaisesti. Logosta tehtiin erillinen logomerkki, jota voi käyttää mm. faviconina tai muissa kohteissa, kun koko logoa ei ole mahdollisuutta käyttää. 

Laplanwaylle koostettiin graafinen ohjeisto, jossa määriteltiin logon, värien ja fonttien käyttö tarkemmin, jotta uuden visuaalisen ilmeen käyttö oli jatkossa helpompaa.

Kiinnostuitko?

Tarvitseeko sinun yrityksesi uuden logon tai visuaalisen yritysilmeen tai kenties vanha ilme freesausta?